Vlieland, een van de waddeneilanden. Dit eiland is zelf al een aanrader om te bezoeken, lekker fietsen, uitwaaien en wandelen. Maar je kan ook mee met de Vliehors Expres. In deze blog zal ik je er meer over vertellen. 

Het is al een tijdje geleden voor mij dat ik op Vlieland was. Maar dit uitje wil ik zeker met jullie delen; een ritje met de Vliehors Expres. Tijdens een weekendje in Vlieland met familie gingen we mee met de Vliehors Expres. Een truck brengt je naar het meest westelijke puntje van Vlieland, over het strand.

Het is al wat langer geleden, maar ik kan mij herinneren dat wij hard over het strand reden met deze wagen. Volle vaart scheurden we over het strand naar het reddingshuisje. Ach wellicht herinner je je wat je wil herinneren, maar ik weet nog wel dat we een geweldige dag hadden. Aangekomen bij het reddingshuisje kan je alle gejutte spullen bewonderen. Ik ben er in 2019 nog niet geweest, maar die collectie zal recent wel enorm zijn uitgebreid met alle aangespoelde spullen van de overboord geslagen containers.

Wij hadden zelfs nog het geluk een zeehond te zien vlakbij het strand. Op de terugweg was er ook aan vermaak gedacht. Een oud Hollands nummers werd ons aangeleerd zodat we uit volle borst mee konden zingen. En mocht je nu denken, dat is niets voor mij, ach het hoort erbij en stiekem maakte dat het ook wel weer heel gezellig.

Kortom, ben je op Vlieland, al een aanrader op zich, boek een dagje op de Vliehors expres!  https://www.vliehorsexpres.nl/