Mijn naam is Maaike Sloos en ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in de bollenstreek. En net zoals vrijwel iedereen die iets over zichzelf schrijft, houd ik van reizen en nieuwe plekken ontdekken, zowel in Nederland als erbuiten. Verder verdedig elke zondag het doel op het hockeyveld!


De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het verbouwen van een jaren 30 huis. Een jaar lang slopen, bouwen, verven, af en toe vloeken om zo ons paleisje te maken. En mooi is het zeker. Maar nu dit project afgerond is, is de vraag wat nu. En die vraag komt elk weekend weer terug. De komende tijd gaan wij op zoek naar plekken en activiteiten om te doen en ik wil ze graag met jullie delen als ik er geweest ben!

Mochten jullie ideeën hebben voor plekken waar ik heen moet gaan en over schrijven, laat het vooral weten!

Groeten, Maaike

maaikeblogt@outlook.com